Как се слагат удължители на мигли
Ако обичате идеята да се събудите с красиви, пълни дълги и тъмни мигли, определено трябва да опитате удължаване на миглите. В крайна сметка кой не би искал да се събуди и да не нанася грим. Продължавайте да четете за всички подробности за това какво се случва по време на процедурата ви за удължаване на мигли.
Какво представляват удълженията на миглите?
Удължаването на мигли е козметично приложение, при което артиста прилага едно изкуственокосъмче на една естествена мигла.Удължителите на миглите се използват за създаване на допълнителна дължина, пълнота и цвят. Приложеното удължение може да бъде едно или няколко леки мигли под формата на ветрило. Има толкова много различни стилове и видове, които могат да бъдат създадени.
Колко удължавания на мигли се прилагат за всяко око?
По време на ново поставяне на мигли, средно 60-100 индивидуални удължавания на миглите ще бъдат приложени към всяко око. Всички ние имаме уникални мигли,някои хора естествено имат повече или по-малко от други.
Как се прави удължаването на мигли?
Първо, долните мигли са безопасно закрепени надолу с помощта на предпазна за очите подложка (пач). Това предотвратява залепването на горните мигли заедно с долните мигли. Очите трябва да останат затворени през цялото време по време на процедурата, което означава, че имате време за толкова необходимата дрямка! След това се използват чифт пинсети за удължаване на миглите, за да се изолира естествената мигла. Втората пинсета се използва за вземане на удължител, а лепилото се използва за прилепване към удължението към естествената мигла.
Колко време отнема слагането на удължителите?
Прилагането на удължители на миглите е много сложна и прецизна работа. Поради това времето за удължаване на миглите може да бъде до 2 часа (или повече за миглите с голям обем). Ако имате шанс, погледнете отблизо миглите си в огледалото. Това ще ви даде представа за това колко подробна е действително работата на лаш технология! Удължителите на миглите се отделят с вашите естествени мигли и трябва да се добавят на всеки 3 седмици, за да изглеждат добре.

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Количка

Нямате артикули в количката.